Despre noi:

 

The Temple Social Pub a aparut din pasiunea noastra pentru muzica buna, mancarea delicioasa si atmosfera prietenoasa!

Situat in inima Bucurestiului, templul nostru gazduieste weekend de weekend Concerte, seri de Stand-Up Comedy si Open Mic, Karaoke acompaniat de un band live si Teatru.

Pe scena The Temple avem placerea sa gazduim trupe care deja ne-au devenit prietene: Jukebox, Trupa Zero, Mihai Chitu, Special Guest Orchestra, Trupa Story, Georgia Dascalu, Silviu Pasca, The Mob, Emanuel Mirea, Prestige Orchestra, D-Lema, Friends si multi altii.

Pentru ca ne dorim ca distractia sa fie asezonata o nota de calitate si bun gust, am conceput un meniu absolut fermecator pentru papilele gustative. Mergem prin bucatariile lumii si gasim preparate precum: burgeri, paste, risotto, placinte, nachos, coaste, peste si steak-uri de vita savuroase.

Inspirati din atmosfera pub-urilor londoneze, am creat un spatiu cald, cu doua baruri din lemn masiv, ferestre cu vitralii, canapele din piele naturala, candelabre elegante si un perete vegetal pentru un plus de viata.

Punem mare accent pe modul in care ideile si produsele noastre ajung la voi. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, formam o echipa care in timp a devenit familie si suntem mandrii de ea!

The Temple Social Pub este experienta urbana care te indeamna sa revii!

web_DSC0311