In ciuda faptului ca am aparut  in peisajul bucurestean de curand, putem sa va asiguram ca portofoliul nostru cuprinde deja multe evenimente corporate de succes ale companiilor de prestigiu care au ales The Temple Social Pub! Va asiguram echipament service impecabil, personal bine pregatit, muzica de calitate, bauturi si produse de mancare delicioase si bineinteles desigul si atmosfera prietoasa cu ajutorul carora am reusit sa ne facem cunoscuti.

temple pub

SOCIAL

Ne dorim sa fim locul unde simturile iti sunt rasfatate imediat ce i-ai trecut pragul! Fie ca vrei sa organizezi o seara memorabilia, fie una intima, totul se va desfasura in functie de preferintele tale!

aniversare

EVENIMENTE PRIVATE

Templul nostru gazduieste petreceri variante, de la nunti si botezuri, pana la aniversari, cununii, majorate, corporate, brunch, cine festive.

petreceri corporate

CORPORATE

The Temple Social Pub pune la dispozitia ta flexibilitate si profesionalism cand vine vorba de petreceri corporate. Putem sa ne raportam deja la un portofoliu generos de clienti multumiti!

The Temple_6

PRIVATE DINING

Am creat spatii semi-private unde te poti relaxa alaturi de prieteni. Mixul dintre design si atmosfera calda vor alcatui cele mai frumoase momente petrecute alaturi de ei!

aniversare
PETRECERI DE LOGODNA SI ANIVERSARI!Cununiile si aniversarile speciale au devenit un obicei pentru noi, asa ca te invitam sa gusti un eveniment altfel! Experienta si atentia la detalii ne recomanda sa-ti fim alaturi in acest moment magic, fiind si confirmarea ca te putem surprinde cu cele mai potrivite solutii de meniu pentru invitatii tai. Iti oferim posibilitatea de a opta pentru un event accesibil, dar de o calitate superioara, bazandu-ne pe serviciile noastre profesioniste, dar si prietenoase! Meniuri incepand de la 99 lei!

aniversare
NUNTI SI BOTEZURIEvenimentele si calitatea entertainment-ului primeaza pentru noi. Avem experienta vasta in privinta nuntilor si a botezurilor, cu deja peste 1000 de astfel se seri la activ. Botezul sau nunta vin la pachet cu emotii de nedescris si credem ca te putem surprinde cu cele mai potrivite solutii. Vrem sa ne comunici viziunea pe care o ai in legatura cu aceasta zi speciala si sa o integram intr-un meniu de botez sau nunta cu preparate exceptionale si un decor de basm.

OUR LOCATION