In ciuda faptului ca am aparut  in peisajul bucurestean de curand, putem sa va asiguram ca portofoliul nostru cuprinde deja multe evenimente corporate de succes ale companiilor de prestigiu care au ales The Temple Social Pub! Va asiguram echipament service impecabil, personal bine pregatit, muzica de calitate, bauturi si produse de mancare delicioase si bineinteles desigul si atmosfera prietoasa cu ajutorul carora am reusit sa ne facem cunoscuti.

temple pub

SOCIAL

Ne dorim sa fim locul unde simturile iti sunt rasfatate imediat ce i-ai trecut pragul! Fie ca vrei sa organizezi o seara memorabilia, fie una intima, totul se va desfasura in functie de preferintele tale!

aniversare

NUNTI SI BOTEZURI

Evenimentele si calitatea entertainment-ului primeaza pentru noi. Avem experienta vasta in privinta nuntilor si a botezurilor, cu deja peste 1000 de astfel se seri la activ.

petreceri corporate

CORPORATE

The Temple Social Pub pune la dispozitia ta flexibilitate si profesionalism cand vine vorba de petreceri corporate. Putem sa ne raportam deja la un portofoliu generos de clienti multumiti!

The Temple_6

PRIVATE DINING

Am creat spatii semi-private unde te poti relaxa alaturi de prieteni. Mixul dintre design si atmosfera calda vor alcatui cele mai frumoase momente petrecute alaturi de ei!

cocktails

Amestecurile revigorante se impletesc in The Temple Social Pub cu pasiunea noastra pentru cele mai sofisticate cocktailuri.


Uita de zilele incarcate si vino sa te relaxezi!


Surprinzatori si dedicati, barmanii nostri sunt maestrii mixologiei si ai distractiei!catering

Preparate cu grija, produsele noastre sunt semnatura The Temple Social Pub. Absolut fermecator pentru papilele gustative, meniul nostru te poarta intr-o calatorie culinara internationala specifica pub-ului.Ne place sa spunem despre bucatarie ca este motorul locatiei The Temple Social Pub. Grija pentru fiecare farfurie a devenit obisnuita pentru noi.

OUR LOCATION